AutoCont najlepší HPE partner v predaji Enterprise hardvéru

(Bratislava, 24. apríla 2018) – Spoločnosť AutoCont SK a.s. získala ocenenie za rok 2017 od Hewlett Packard Enterprise – The best HPE Partner in Hardware.

Technologická spoločnosť Hewlett Packard Enterprise vyhlasovala 24. apríla počas výročného stretnutia najvýznamnejších obchodných partnerov spoločnosti HPE – Partner Executive Meeting 2018 v priestoroch Grand Hotel River Park svojich najlepších partnerov za rok 2017.

Prestížne ocenenie The best HPE Partner in Hardware 2017 prevzal za spoločnosť AutoCont SK riaditeľ spol. Milan Futák z rúk pánov Petra Moderdovského, HPE Partner Business Managera a Miroslava Franeka, HPE Product Business Managera.

AutoCont je držiteľom štatútu Hewlett Packard Enterprise Gold Partner a mnohých HPE špecializácií – viď detaily. Daný štatút sa prisudzuje iba firmám s vyškolenými odborníkmi a plnením stanoveného obratu v HPE produktoch. HPE Špecializácie sú súčasťou certifikačného programu HPE a zákazníkovi zaručujú istotu, že pracuje s autorizovaným partnerom, ktorý má v danej oblasti technológií a riešení vysoko certifikovaný personál a praktické skúsenosti. Pre zaistenie vysokej kvality a komplexnej služby zákazníkovi je AutoCont rovnako autorizovaným servisným partnerom.