Tlačové správy - 2016

AutoCont SK získal ocenenie Najväčší komerčný partner HP v predaji hardwarových produktov

Bratislava (december 2016) - Spoločnosť AutoCont SK a.s. získala ocenenie Najväčší komerčný partner HP v predaji hardwarových produktov pre rok 2016.

AutoCont SK najlepší ESET Platinum Partner

Bratislava (október 2016) - Spoločnosť AutoCont SK a.s. získala druhý rok po sebe ocenenie najlepší ESET Platinum Partner za najvyšší obrat v kategórii Platinum Partner za rok 2016.

AutoCont SK prvým Platinum Partnerom spoločnosti Kaspersky Lab na Slovensku

Bratislava (november 2016) - AutoCont SK sa stal prvým partnerom spoločnosti Kaspersky Lab v Slovenskej republike, ktorý získal certifikáciu Platinum Partner.

V prostredí AC CLOUD beží ďalší podnikový informačný systém

Ostrava (september 2016) - Po podnikových informačných systémoch Microsoft Dynamics NAV a ESO9 sa stal SAP ďalším systémom, ktorý spoločnosť AutoCont pre zákazníkov rutinne prevádzkuje vo svojom prostredí AC CLOUD.

AutoCont medzi stovkou najvýznamnejších partnerov Microsoft Dynamics na svete

Ostrava (september 2016) - Spoločnosť Microsoft každoročne oceňuje vybranú skupinu Dynamics partnerov zaradením do prestížnej celosvetovej skupiny PRESIDENT’S CLUB. Toto ocenenie každoročne dosiahne len 100 partnerov z celého sveta. Tento rok medzi nimi bola už niekoľký krát spoločnosť AutoCont CZ a.s.

AutoCont medzi troma najlepšími partnermi Nintex v EMEA regióne

Ostrava (júl 2016) - Spoločnosť Nintex na prelome júna a júla 2016 celosvetovo oceňovala svojich najlepších partnerov za posledný fiškálny rok. AutoCont sa umiestnil medzi troma najlepšími partnermi v rámci regiónu EMEA v kategórii „Business Excellence Award“, ktorá reprezentuje oblasť partnerov s najväčším rastom predaja.

AutoCont získal ocenenie Partner roku 2015 od HP Inc.

Bratislava (máj 2016) - Spoločnosť HP Inc. premiérovo vyhlásila najlepších obchodných partnerov za rok 2015. AutoCont získal ocenenie Najväčší komerčný partner HP v predaji hardwarových produktov.

Ocenenie Microsoft Awards 2016 v Českej republike získali štyri projekty AutoCont

Praha (máj 2016) - Hneď štyri projekty, ktoré u svojich zákazníkov v roku 2015 realizoval AutoCont, sa výrazne presadili medzi projektmi ocenenými za minulý rok v rámci prestížnej súťaže Microsoft Awards 2016.

AutoCont a riešenia pre štvrtú priemyselnú revolúciu

Bratislava (apríl 2016) - V blízkej budúcnosti sa koncept Priemysel 4.0, ako sa tiež štvrtá priemyselná revolúcia nazýva, stane faktickou skutočnosťou. Otázkou aktuálne nie je, ako a kedy presne sa tak stane, ale čo je možné už teraz urobiť pre to, aby výrobné spoločnosti boli súčasťou tohto trendu a o krok pred konkurenciou.

AutoCont SK opäť potvrdzuje pozíciu najlepšieho obchodného partnera Kerio

Praha (marec 2016) - Spoločnosť AutoCont SK dosiahla aj v ďalšom roku vďaka svojim predajným výsledkom titul The Best Kerio Reseller 2015. AutoCont SK získal tento titul už ôsmy raz a opätovne tak potvrdil svoju dlhodobú pozíciu najlepšieho obchodného partnera Kerio v Slovenskej republike.